MENU - Delice

MENU

BUCATE PRINCIPALE
Piept de pui cu spanac
  • umplut cu roșii zvântate și cașcaval Gauda
    Greutatea: 1/230/70 gr.
    160.00 lei
File de somon copt pe tigaie cu legume, frișcă și lapte de cocos
  • Ciuperci, boabe Edamame, varză de Bruxelles, ardei dulce
    Greutatea: 1/300 gr.
    240.00 lei
Ravioli cu carne de pui și cremă de castane coapte
  • Greutatea: 1/240 gr.
    185.00 lei
Ravioli cu spanac și ricotta
  • Greutatea: 1/240 gr.
    185.00 lei
Viennoiserie
Croissant
Croissant cu umplutură de migdale
Croissant cu caise
„Melci” cu stafide
Foietaj cu mere și migdale
Sfoglia tella
Sfoglia tella cu ciocolată
Covrig cu trandafir şi migdale
Foietaj cu vişină
Tarteletă cu fistic și vișină
Tarteletă cu fistic și caise
Tartă cu brânză de vaci și mac
Tartă cu vişină, nuci și scorțișoară
„Palmier” cu mac
Supe
Supă cremă ca la Toscana cu roşii, ardei copt şi fasole albe
  • Greutatea: 1/300/40 gr.
    90.00 lei
Supă cu chiftele şi legume verzi
  • Greutatea: 1/350/40 gr.
    90.00 lei
Supă cremă cu dovleac și Stracciatella
  • Greutatea: 1/330 gr.
    90.00 lei
Supă cremă de ciuperci
  • Greutatea: 1/330 gr.
    90.00 lei
Brânzoaice / Clătite
Clătite cu piept de pui şi smântână
  • Greutatea: 1/200/50 gr.
    95.00 lei
Clătite cu brânză de vaci
  • Smântână, fructe de sezon
    Greutatea: 1/190/60/50 gr.
    95.00 lei
Clătite cu cartofi, ciuperci și brânză de oi
  • Greutatea: 1/210/50 gr.
    85.00 lei
Clătite cu cașcaval și șuncă
  • Greutatea: 1/200/50 gr.
    95.00 lei
Brânzoaice cu smântână şi dulceaţă de vișine
  • Greutatea: 1/210/50/30 gr.
    95.00 lei