FRANCHISING
  • LA NOI
    A ÎNCEPUT SEZONUL CĂPȘUNILOR!

    GRĂBIȚI-VĂ SĂ LE SAVURAȚI GUSTUL IREPETABIL
    ȘI SĂ PROFITAȚI DE ENERGIA VITAMINELOR

UN MIC COLȚIȘOR AL FRANȚEI ÎN INIMA CHIȘINĂULUI

Patiseria franceză DÉLICE D’ANGE a fost creată în septembrie 2003. Din momentul creării sale a cucerit inimile tuturor celor ce sunt pasionaţi de dulciuri. Zilnic, vă stă la dispoziţie o gamă vastă de delicii rafinate: croasanți și chifle apetisante, irepetabilele Macarons, o mare varietate de ingheţată, torturi și prăjituri cu cele mai diverse împluturi și creme, și în special – multă, multă ciocolată!

Clenţii cei mai fideli ai patiseriei sunt copiii, pentru care a fost concepută o zonă specială la etajul doi, unde micuții dau liber imaginii sale pictând, colorând figurine de gips și desigur să participe la master class-urile culinare.

Toate sărbătorile şi aniversările petrecute la DÉLICE D’ANGE rîmân în amintirea omagiaților și invitaților lor ca un eveniment de neuitat, însoţite de muzică veselă, surprize plăcute şi cadouri.


Miracole există!

„ Sunt două feluri de a-ţi trăi viaţa… unul de a crede că nu există miracole. Altul, de a crede că totul este un miracol.“

Albert Einstein.

  • Vă invităm într-o călătorie captivantă în lumea bucătăriei franceze – țara gurmanzilor, unde maeștrii noștri îndrăgostiți și profund pasionaţi de arta patiseriei și-au perfecționat dibăcia în cele mai renumite şcoli din Strasburg şi Paris, cum ar fi renumitele şcoli "Le Nôtre», «Ferrendy», «Valrhôna» şi altele.
  • Am dori să împărtăşim cu dvs, marea noastră pasiune nu numai pentru micile capodopere delicioase dar și pentru istoria şi cultura produselor de patiserie.
  • Vă invităm să ne urmaţi în această lume minunată, unde totul este posibil și să vă alăturați de noi în marea pasiune, care străbate timpul şi spaţiul.

+373 788 88 440

Moldova, Chișinău
str. 31 August 1989, 117/2